Uit de evaluaties van de STA STERK trainingen en de training Boosheid de Baas, en van deelnemers aan ouderavonden, schoolprojecten en de opleidingen komen reacties. Een greep uit de opmerkingen:

Jou kenmerkt: enthousiast, veel kennis, transparant, gezellig, duidelijk en concreet. Bedankt!”
Deelnemer opleiding tot trainer
juni 2014
“Gisteren hebben Margo en haar collega de laatste les van het project Omgaan met Elkaar gegeven. Ondanks dat we als school veel doen aan een goede sfeer, bleek pesten in een van onze groepen echt een probleem. Fijn was dat Margo snel aan de slag ging in deze groep. En met een positief resultaat. Niet alleen de leerkracht merkte het verschil; ook de leerlingen zelf: de voor- en nameting liet een duidelijk positief verschil zien. Wij zijn tevreden.
M. Nusse, Intern Begeleider basisschool
juli 2016
“Nogmaals mijn dank voor jouw zeer interessante, leerzame en aansprekende presentatie.
Ouderraadlid na ouderavond over Voorkomen en Oplossen van Pesten
januari 2016
” Ik wil je nog even melden dat het gaat heel goed gaat met mijn zoon, nu zo’n drie maanden na de laatste les van de training Boosheid de Baas! Alleen in de laatste vakantieweek was er nog een heftig incident, daarna nooit meer een aanvaring op school gehad. We horen van de juffen dat het heel erg goed gaat, een wereld van verschil met hoe het eerst ging. En ook thuis maken we hem nog wel eens boos, maar nooit meer over de rooie mee. Dat is zeker ook voor een heel belangrijk deel aan jou te danken! Zeker in het begin kwam hij vaak zelf vertellen hoe hij er in slaagde om zijn boosheid de baas te blijven.”]
Een vader van zoon van 8 jaar
november 2016
Leuke avond. Veel opgestoken. Interessant om alle aspecten van pesten belicht te zien. Fijn dat er, ondanks het zware onderwerp, een luchtige sfeer was.
Deelnemer aan ouderavond
april 2013
Mijn zoon van 13 had aanvankelijk niet zo’n zin in de individuele Sta Sterk training. ‘Ik doe toch niks verkeerd’, zei hij. Na de intake draaide dat om, omdat jij blijkbaar goed kon duidelijk maken dat hij niks verkeerd doet en tóch zichzelf kan helpen in pestsituaties. Jouw advies om mijn zoon wat tijd te geven om te wennen aan het idee om met school te praten, was fijn. Zo hebben we niets gedaan waar hij zelf niet achter stond. Het gaat nu weer goed. En wij praten thuis vaker. Dank je wel!
Moeder van zoon van 13 jaar
november 2015
Margo geeft door haar humor, nuchterheid en relativering de opleidingsdagen lichtheid. Ze heeft een redelijk zakelijke insteek en dat geeft mij het gevoel dat je zo ook mag denken. Dat vind ik wel prettig. Ook zie ik Margo soms ‘er even niet uitkomen’ en dat geeft mij de ruimte om ook fouten te mogen maken.
Deelnemer opleiding tot trainer
september 2013