Sta Sterk op School op NJi-lijst

Sta Sterk op School op NJi-lijst met goede anti-pestprogramma’s

De pestproblematiek in Nederland verdient een stevige aanpak. En vandaag is een goede stap gemaakt! Staatssecretaris Dekker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en Kinderombudsman Dullaert hebben de handen ineen geslagen en het onafhankelijke Nederlands Jeugd Instituut (NJi) opdracht gegeven om te bepalen welke aanpakken goed zijn.

De interventie van de stichting Omgaan met Pesten is op de lijst met toegestane anti-pestmethoden geplaatst. Dit betekent dat Sta Sterk op school kwaliteit biedt en ingezet mag worden op scholen.

Kijk voor meer informatie op http://www.nji.nl/nl/Databanken/Databank-Effectieve-Jeugdinterventies/Erkende-interventies/Sta-Sterk-Training

Al tien jaar worden vanuit de Stichting Omgaan met Pesten opleiders getraind

[/fusion_highlight] in de Sta Sterk methode. Inmiddels zijn er 75 gecertificeerde trainers in Nederland die deze methode geven en daarmee het pesten tegengaan. Dit is een belangrijk moment voor iedereen die de negatieve gevolgen van pesten ervaart. Het is fijn om te horen dat het werk dat wij al jaren doen, wordt erkend door onafhankelijke deskundigen. We zien dit dan ook als een extra stimulans om het werk met nog meer energie en enthousiasme voort te zetten om het pesten in Nederland te bestrijden.
By |27 mei 2014|Nieuws, Sta Sterk|