Samen sterk tegen pesten…symposium 20 september

Zo, ik heb net de laatste hand gelegd aan mijn presentatie voor het Symposium van Stichting Omgaan met Pesten, dat aanstaande zaterdag (20 september) plaatsvindt. Met dit symposium vieren wij, van Omgaan met Pesten, het 10-jarig bestaan van onze stichting. Ik ben heel enthousiast over het programma: een aangename mix van interessante, actuele informatie en grappige, gezellige bijdragen. Een ‘serieus feestje’ zou ik zeggen.

Ik ga de aanwezigen vertellen over een van de meest nare vormen van pesten: buitensluiten. In Amerika is op een heel leuke manier onderzoek gedaan naar hoe doorsnee mensen, zoals u en ik, reageren op buitengesloten worden. Dat levert interessante informatie op. Daarnaast ga ik in op de huidige plannen van de overheid, met name van staatssecretaris Dekker van onderwijs, omtrent pesten. Daarbij focus ik vooral op: wat hebben we eraan? Tot slot maak ik u deelgenoot van mijn lievelingsfilmpje.

Symposium

Stukje van de facebook-banner

Er zijn nog plaatsen; komt u zaterdag ook? Kijk op www.OmgaanMetPesten.nl
By |16 september 2014|Nieuws|